Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

KURBANI, DISPOZITA DHE POROSI

Shkruan: Jusuf ZIMERI Hyrje. Një nga format dhe mundësitë e ligjësuara më të hershme të lidhshmërisë dhe afrimit…

Ambasadori Reka uroi Reisin

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të mërkurën më 1 Korrik, në një vizitë urimi e…

Letër urimi nga Xhamia Buhara

Urim Xhamia Buhara Kradolf-Schonenberg, në emër të imamit, Kryetarit, Kryesisë dhe xhematit i uron detyrën e u.d. Reisul Ulema të…

Profesorë të Universitetit Evropian vizituan Reisin

Професорите на Европскиот Универзитет и Интернационалниот универзитет Еуропа Прима Скопје ја посетиа Реисот Веста за…

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit Në vazhdën e mbështetjeve dhe përkrahjeve ndaj u.d. Reisul Ulemasë H. Hfz Shaqir ef. Fetai…

REIS ULEMA

NJOFTIME

VIDEO GALERIA