Muftinia e Manastirit

Muftinia e Manastirit është institucioni përgjegjës për organizimin dhe administrimin e jetës fetare në rajonin e Manastirit. Mufti i Muftinisë së Manastirit është  Amit  ef. Rasimi. Nën administrimin e saj janë 14 xhami.

 

Lista e xhamive:

 1. Xhamia Is’hakije
 2. Xhamia Hasan Baba
 3. Xhamia Hamza Bej
 4. Xhamia Hatunije
 5. Xhamia Hajdar Kadi
 6. Xhamia Paftali
 7. Xhamia Muftinia
 8. Xhamia e fsh. Mexhitli
 9. Xhamia e fsh. Këshavë
 10. Xhamia e fsh. Dolenckë
 11. Xhamia e fsh. Lerë
 12. Xhamia e fsh. Budakovë
 13. Xhamia e fsh. Ostrecë

Xhamia e fsh. Suvodol