Na kontaktoni

Për çdo informatë rreth Bashkësisë Fetare Islame, aktiviteteve dhe projekteve tona, na kontaktoni lirisht nëpërmjet formës së kontaktit më poshtë! Kemi kënaqësinë t’ju përgjigjemi pyetjeve tuaja.

KONTAKT INFO