Viti i ri shkollor si shkas

Editorial     Viti i ri shkollor si shkas       Si çdoherë, edhe këtë vit shkollat fillore dhe ato të mesme në vendin tonë në fillim të shtatorit i hapin dyert për nxënësit e tyre. Viti i ri shkollor, respektivisht…

MUFTIU I GOSTIVARIT PËR VIZITË URIMI NË BFI

MUFTIU I GOSTIVARIT PËR VIZITË URIMI NË BFI Më datë 06.09.2023, e Mërkurë, në selinë e BFI-së në Shkup, Reisul Ulema, H. Hfz Shaqir Ef. Fetai i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, gjegjësisht nga drejtorët e ri në kabinetin e tij priti…