Muftinia e Resnjës

Muftinia e Resnjës është institucioni përgjegjës për organizimin dhe administrimin e jetës fetare në rajonin e Resnjës. Mufti i Muftinisë së Resnjës është Xhunejd ef. Jashar. Nën administrimin e saj janë 11 xhami.

 

Lista e xhamive:

 1. Xhamia Haxhi Murat
 2. Xhamia Haxhi Ramadan
 1. Xhamia e Sopotskës
 2. Xhamia e Kozjaçkës
 1. Xhamia e Grnçarit
 2. Xhamia e Asamatit
 3. Xhamia e Kranit
 4. Xhamia e Nakollecit
 5. Xhamia e Bellacrkvës
 6. Xhamia e Carev Dvorit
 7. Xhamia e Llavcit