I N F O R M I M – Kthimi i Haxhinjëve

Informohen të gjithë familjarët e haxhinjëve që kanë udhëtuar me BFI se kthimi i tyre bëhet me sa vijon: 23.09.2016 ora 15:50 ( haxhit e Muftinisë së Shkupit) 24.09.2016 ora 02:15 ( haxhit e Muftinisë së Tetovës) 24.09.2016 ora 13:30…
Read More...

Apel – Апел

Apel Banorët e Hasanbegut dhe të rrethinës, të cilët u sprovuan nga një katastrofë natyrore, me ç’rast humbën pjesëtarë të familjes dhe gjithçka tjetër, këto ditë po përballen edhe me rrezikun e përhapjes së epidemive të mundshme që janë…
Read More...

Apel

Apel Në kuadër të marrëveshjes së re politike në mes të katër partive më të mëdha në vend, është edhe pika e veçantë që ka të bëjë me kontrollimin dhe pastrimin e listës zgjedhore. Ky proces u përmbyll dhe si rezultat i kësaj ka dalur…
Read More...