Botim i Ri

Botim i Ri Botohet i plotë kompleti “Për fe dhe atdhe” Pas një pune disa mujore, duke i kërkuar, i tubuar dhe sistemuar shkrimet e ndryshme autoriale si dhe interevistat e shumta të Reisul Ulemasë së BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, në…

Diplomuan mbi 200 medresantë në “Medresenë Isa Beu”

Diplomuan mbi 200 medresantë në “Medresenë Isa Beu” Shkolla e Mesme Islame “Medreseja Isa Beu”, përmbylli me sukses edhe një vit shkollor. Kjo përmbyllje u kurorëzua këto ditë (18. 07. 2016) me shpërndarjen e diplomave për maturantët e…

Telegram ngushllimi – Ambasadës së Francës

Deri te: Ambasada e Francës Ambasadorës znj. Laurence Auer Zonja ambasadore, Qeveria Franceze dhe populli mik francez po kalon një nga çastet më të rënda në historinë e saj bashkëkohore. Derisa mbare Franca po shënonte Ditën e…

NJoftim për Opinion

Bashkësia Fetare Islame e R. së Maqedonisë njofton besimtarët mysliman të vendit se festa e Fitër Bajramit është 05.07.2016 ( e martë ). Falja e Namazit të Sabahut 4 : 29 min Falja e Namazit të Bajramit 5 : 44min Manifestimi qendërorë do…

Njohtim për opinion

Njohtim për opinion Krerët dhe përfaqësuesit e kishës dhe të Bashkësive fetare në Republikën e Maqedonisë, me datën 10.06.2016 mbajtën një takim të përbashkët në Shkup, me ç rast shqyrtuan më shumë aspekte nga jeta religjioze e…