BFI: Kujdes nga mashtruesit02 JANAR

BFI: Kujdes nga mashtruesit02 JANAR Bashkësia Fetare Islame (BFI) njofton se disa persona (të njohur për këtë institucion fetar) kanë hapur adresë të ngjashme elektronike me atë të BFI-së, me qëllim të keqpërdorimit të mail-it zyrtarë të…
Read More...

Reagim nga BFI-Kujdes nga mashtruesit

Reagim nga BFI Kujdes nga mashtruesit Bashkësia Fetare Islame njofton opinionin publik, mediumet dhe portalet elektronike, se dashakeqët e këtij institucioni, ata që mbi dy vite nuk reshtin së tentuari që ta përçajnë popullatën muslimanë…
Read More...

Urime 28 Nëntori

Urime 28 Nëntori 28 Nëntori, Dita e Pavarësisë së Shtetit amë, na motivon që me afsh t’i përkujtojmë vlerat tona kombëtare që na bëjnë aq shumë krenar. Atdheu dhe Flamuri janë çerdhe e paprekshme e këtyre vlerave që e përbëjnë shtyllën e…
Read More...

Apel publik

Apel publik Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë, apelon të gjitha subjektet politike që në fushatën e tyre parazgjedhore të mos përdorin apo keqpërdorin fenë, duke mbrojtur parimin Kushtetues - sekularizmin e shtetit. BFI si…
Read More...