R E T R O Poshtërsitë e rastit “Monstra” diheshin qysh atëherë

R E T R O
Poshtërsitë e rastit “Monstra” diheshin qysh atëherë

Rasti “Monstra” ka vazhduar këto ditë me leximin e sms-porosive të ish-kryeministrit Nikolla Gruevski dhe të ish-ministres së Punëve të Brendshme Gordana Jankullovska nga gjykatësi Ognen Stavrev në Gjykatën Penale në Shkup.
Azilanti i Budapestit në një porosi me një bashkëbisedues, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, ka shkruar: “Ndonjë organizatë e grave ose KOM-i le t’i replikojë BFI-së. Po i bie se shqiptarkat mund të ruajnë tanke në shtëpi dhe policia asgjë nuk mund t’u bëjë ngase janë gra myslimane.” Të njëjtin mesazh në disa vende e ridërgon G. J., e cila ka shtuar: “Është turp këtë që po na e bëjnë këto kafshë.”
Çfarë mund të thuhet për këto qëndrime dhe veprime fashiste?! Qysh atëherë Bashkësia Fetare Islame ka qenë shumë e qartë dhe këtë e ka paraqitur në qëndrimin e protokolluar të Rijasetit me nr. 03-279, dt. 10.05.2012, të nënshkruar nga Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, Kryetar i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë (së Veriut).
Në vazhdim po e japim të plotë Qëndrimin, tejet anticipues sa u përket poshtërsive të pushtetit të atëhershëm rreth rastit “Monstra”.

Comments are closed.