Profesorë të Universitetit Evropian vizituan Reisin

Професорите на Европскиот Универзитет и Интернационалниот универзитет Еуропа Прима Скопје ја посетиа Реисот Веста за новите измени во Исламската Верска Заедница е многу добро примена во академските кругови на универзитетите и…

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit Në vazhdën e mbështetjeve dhe përkrahjeve ndaj u.d. Reisul Ulemasë H. Hfz Shaqir ef. Fetai si dhe ndryshimeve të reja në Bashkësinë Fetare Islame vijnë edhe nga Myftinia e Shtipit. Të mëkurën, me datë…

Studentët në përkrahje të Reisit

Studentët në përkrahje të Reisit Ardhmëria e çdo vendi, varet nga rinia dhe përgatitja profesionale e kulturore e asaj rinie, shpeshherë të ndërthurur me parakushtet e krijuara nga gjeneratat e vjetra dhe rrugën e trasuar drejt dijes dhe…

Frymë e re në bashkëpunimin me Gazetarët

(Shq. Мкд) Frymë e re në bashkëpunimin me Gazetarët Të martën, më 16.06.2020 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, në frymën e ndryshimeve të reja në Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së…

Muftinia e Manastirit përkrah ndryshimet e reja

Muftinia e Manastirit përkrah ndryshimet e reja Mbështetje dhe përkrahje ndaj u.d. Reisul Ulemasë H. Hfz Shaqir ef. Fetai dhe ndryshimeve të reja në BFI vijnë edhe nga Qyteti i Alfabetit-Manastiri, ku të hënën më 15.06.2020, një…

Myftinia e Prilepit, mbështetje Reisul Ulemasë

Myftinia e Prilepit, mbështetje Reisul Ulemasë Të hënën më 15.06.2020 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, priti delegacion nga Muftinia e Prilepit. Në këtë takimin, me Muftininë e Prilepit të…

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME Shkup, 08.06.2020: Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Botërore Islame me seli në Mekke, Dr. MOHAMMAD ABDULKARIM ALISSA, i uron detyrën e u.d. Reisul Ulema i BFI-së, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, duke i dëshiruar…