Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Myftinia e Prilepit, mbështetje Reisul Ulemasë

Myftinia e Prilepit, mbështetje Reisul Ulemasë

Të hënën më 15.06.2020 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, priti delegacion nga Muftinia e Prilepit. Në këtë takimin, me Muftininë e Prilepit të udhëhequr nga Koordinatori i kësaj Muftinie H. Shefket ef. Imeroski, u diskutua rreth sfidave të cilat e presin BFI-në pas ndryshimeve të rreja. Koordinatori ef. Imeroski i cili ishte në shoqërinë e operativës së kësaj Muftinie, i dëshiroi shëndet dhe sukses në punë Reisul Ulemasë, duke i ofruar mbështetje të pa rezervë në ndryshimet e reja që Institucioni Fetar BFI, i ka ndërmarrë përsipër.
Nga ana tjetër, Reisul Ulema H. Shaqir ef. Fetai falënderoi mysafirët për urimet e sinqerta dhe dëshirat e çiltërta, si dhe për mbështetjen që ia japin Bashkësisë Fetare Islame në përgjithësi dhe Reisul Ulemasë në veçanti.

 

 

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni