Urime 17 Shkurti – Dita e pavarësisë së Kosovës

Dita e Pavarësisë së Kosovës është ngjarje historike e Kombit. Ajo i jep kuptimin jetës, dinjitetit, paqës, lirisë, dinjitetit, ngritjes së krenarisë sonë dhe përkushtimit ndaj Vatanit.
Urime dhe qoftë e bekuar kjo Ditë e madhe tek Krijuesi ynë.
Reisul Ulema i BFI e RMV
H. Hfz. Shaqir ef Fetai

Comments are closed.