DELEGACIONI I BFI PËRMBYLL VIZITAT E XHAMIVE NË GJERMANI

DELEGACIONI I BFI PËRMBYLL VIZITAT E XHAMIVE NË GJERMANI
Me datë 24.03.e Diel delegacioni i BFI i përbërë nga Myftiu i Manastirit h. Amit ef.Rasimi dhe drejtori për Shkencë dhe Kulturë pranë BFI Musanif Rufati, vizituan xhaminë e Seevetalit dhe xhaminë Qendrore të Hamburgut.
Drejtori për Shkencë dhe Kulturë pranë BFI Musanif ef Rufati fillimisht falenderoi imamin e xhamisë qendrore të Hamburgut h. Zulhajrat ef. Fejzullahun dhe xhematin e kësaj xhamie për mikpritjen dhe çmoi lart angazhimin e hoxhallarëve për zhvillimin e jetës fetare në Hamburg.
Gjatë vizitave ata përcollën selamet e Reisul Ulemasë H. Hfz. Shaqir ef.Fetahi me lutje për agjërim të lehtë dhe lutje të pranuara si dhe falenderuan xhematin për kontributin e dhënê në institucionet edukativo arsimore.
Ishte kënaqsi.
BASHKËSIA FETARE ISLAME NË MESIN E BESIMTARËVE

Comments are closed.