Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Kolumnë: Corona nuk është fundi i botës

Kolumnë Corona nuk është fundi i botës Engjëlli që është i caktuar për të marrë shpirtin e njeriut,nuk quhet Corona. Emri i tij është Azrail dhe pa urdhërin e e tij nuk merret shpirti, kurse Azraili i bindet vetëm Zotit dhe zbaton vetëm…
Lexo më shumë...

Reisi shpërndan ndihma nëpër spitale

Reisi shpërndan ndihma nëpër spitale Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë ka vazhduar aksionet e ndihmave humanitare në përballim të pandemisë Covid-19. Personalisht Kryetari i saj, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, më…
Lexo më shumë...

BFI dhuron 10 mijë maska

BFI dhuron 10 mijë maska Drejtoresha e Institucionit publik nga sfera e shëndetësisë për nevojat e ISHP Klinikat Universitare, Entet Shëndetësore dhe Qendrën Urgjente Shkup, Shkodrane Dardhishta, ka pritur në një takim Kryetarin e…
Lexo më shumë...

Shtrembërim i të vërtetës

Shtrembërim i të vërtetës (Reagim në lidhje me një shkrim të Shaqir Islamit, botuar në gazetën “Koha”, Shkup)  Nga Mr.Muzemi ef. Osmani Nuk  do të thotë që je laik në ndonjë gjë dhe tërë jetën të ngelësh i tillë, i padijshëm, por…
Lexo më shumë...

OH “Hilal” ndihmon të izoluarit nga Covid-19

OH “Hilal” ndihmon të izoluarit nga Covid-19 Me pëlqimin, mbështetjen dhe bekimin e Kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, dhe të Letrës qarkore të Rijasetit të…
Lexo më shumë...

Urim

Urim Po hapen dyert e BE për RMV dhe Shqipërinë Me rastin e dhënies së dritës së gjelbërt nga Këshilli i Ministrave të BE për fillimin e negociatave të RMV dhe të Shqipërisë me BE , në emrin tim personal, të BFI në RMV dhe në emër të…
Lexo më shumë...

Kolumnë

Kolumnë Infodemia më e rrezikshme se pandemia Konspiracionet e ndryshme për të cilat po lexojmë si edhe informatat që nuk kanë kurfarë baze të qëndrueshme shëndetsore, ndjellin frikë e panik. Duke i ndjekur ato, edhe njerëzit të cilët…
Lexo më shumë...