Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Aksion humanitar në Kumanovë

Aksion humanitar në Kumanovë Organizata humanitare ‘Hilal’ e BFI të RMV vazhdon me aksionet e saj humanitare. Që nga fillimi i paraqitjes se Kovid-19 dhe shpalljes se gjendjes se jashtëzakonshme në RMV, çdo ditë jemi në terren dhe…
Lexo më shumë...

Reisi në Tetovë: “Jemi me popullin”

Reisi në Tetovë: “Jemi me popullin” 3 mijë maska mbrojtëse për Spitalin Klinik të Tetovës Sot jemi këtu për të ndihmuar Spitalin Klinik të Tetovës jo vetëm me maska, por edhe me mjete të tjera. Duhet të jemi me popullin tonë si në…
Lexo më shumë...

Urim për Natën e Beratit

Urim për Natën e Beratit Të dashur besimtarë, Sonte, 07 prill 2020, është nata e gjysmës së Muajit Sh’aban e cila njihet si Nata e Beratit që nënkupton natën e faljes së mëkateve, pastërtisë, shpëtimit dhe e mëshirës. Me këtë rast, në…
Lexo më shumë...

Mbështetje për Spitalin e Gostivarit nga BFI

Mbështetje për Spitalin e Gostivarit nga BFI Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, me bashkëpunëtorë, ka qëndruar më 6 prill, 2020, në Myftininë e Gostivarit, ku…
Lexo më shumë...

Kolumnë: Corona nuk është fundi i botës

Kolumnë Corona nuk është fundi i botës Engjëlli që është i caktuar për të marrë shpirtin e njeriut,nuk quhet Corona. Emri i tij është Azrail dhe pa urdhërin e e tij nuk merret shpirti, kurse Azraili i bindet vetëm Zotit dhe zbaton vetëm…
Lexo më shumë...

Reisi shpërndan ndihma nëpër spitale

Reisi shpërndan ndihma nëpër spitale Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë ka vazhduar aksionet e ndihmave humanitare në përballim të pandemisë Covid-19. Personalisht Kryetari i saj, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, më…
Lexo më shumë...

BFI dhuron 10 mijë maska

BFI dhuron 10 mijë maska Drejtoresha e Institucionit publik nga sfera e shëndetësisë për nevojat e ISHP Klinikat Universitare, Entet Shëndetësore dhe Qendrën Urgjente Shkup, Shkodrane Dardhishta, ka pritur në një takim Kryetarin e…
Lexo më shumë...