Medreseja Isa Beu

Më datë 06.05.2021 pas namazit të drekës në xhaminë e f. Toplic dhe f. Senakos në komunën e Vrapçishtit ShMI “Medreseja Isa Beu” në bashkpunim me muftinë e Gostivarit organizoi program fetar për gjininë femrore.

Comments are closed.