Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

BFI me 127.372 euro për Shqipërinë

BFI me 127.372 euro për Shqipërinë Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë së Veriut përmes organizatës së saj humanitare “Hilal” gjer më 10 dhjetor, 2019, ka grumbulluar 127.372 euro ndihma për Republikën e Shqipërisë, pas…
Lexo më shumë...

Myftiu i Strugës në Parma të Italisë

Myftiu i Strugës në Parma të Italisë Më 7 dhjetor, 2019, Këshilli i FAAI (Federata e Shoqatave Shqiptare në Itali) ka organizuar në qytetin e Parmës një manifestim përkrahës për Durrësin dhe gjithë Shqipërinë pas tërmetit katastrofal të…
Lexo më shumë...

Kolumnë: Kush po luan me dhembjen tonë

Kolumnë Kush po luan me dhembjen tonë Asnjëherë mos ia dëshiro tjetrit atë që nuk dëshiron të të ndodhë ty. Dhe, mos ia bën asnjëherë tjetrit atë që s’ dëshiron dikush të t’a bën ty. Shkruan h. Sulejman ef. Rexhepi Në Maqedoni…
Lexo më shumë...

Reisi në Seminarin kushtuar hatibëve

Reisi në Seminarin kushtuar hatibëve Më 30 nëntor - 1 dhjetor, në Hotel Radika të Mavrovës Myftinia e Shkupit ka organizuar seminarin dyditor me temë “Ligjërimi në xhami kundrejt realitetit bashkëkohor”, në të cilin kanë marrë pjesë mbi…
Lexo më shumë...

Është hapur Xhamia e Ali Pashës në Ohër

Është hapur Xhamia e Ali Pashës në Ohër Në prani të Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, Kryetar i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 28 Nëntor, 2019, në Ditën e Flamurit dhe të Pavarësisë së Shqipërisë,…
Lexo më shumë...