Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME Shkup, 08.06.2020: Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Botërore Islame me seli në Mekke, Dr. MOHAMMAD ABDULKARIM ALISSA, i uron detyrën e u.d. Reisul Ulema i BFI-së, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, duke i dëshiruar…
Lexo më shumë...

Atasheu i Ambasadës Turke viziton Reisin

Atasheu i Ambasadës Turke viziton u.d. Reisin Në selinë e Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame në RMV, më datë 08.06.2020 në vizitë te u.d. Reisul Ulema H.Hfz. Shaqir ef. Fetai ishte Atasheu për Çështje Fetare pranë Ambasadës Turke në…
Lexo më shumë...

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME Shkup, 08.06.2020: Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Botërore Islame me seli në Mekke, Dr. MOHAMMAD ABDULKARIM ALISSA, i uron detyrën e U.D. Reisul Ulema i BFI-së, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, duke i dëshiruar…
Lexo më shumë...

Kumtesë

Kumtesë ​“Thuaj: “Punoni, se Allahu, i Dërguari i Tij dhe besimtarët do të shohin punën tuaj. Së shpejti do të ktheheni tek Ai që di të dukshmen dhe të padukshmen e Ai do t’ju njoftojë për atë që keni bërë.” (Teube, 105)…
Lexo më shumë...

Демант

Демант Во врска со банковниот извод бр.76. со датум 26.06.2019 год кој што се појави на некои електронски медиуми а пропратен со текст во кој што се наведува дека првиот човек на ИВЗ подигнал од жиро сметката на ИВЗ еден милион евра,…
Lexo më shumë...

Demant

Demant Lidhur me ekstraktin e bankës nr. 76 të datës 26.06.2019, i cili qarkullon nëpër mediumet elektronike i shoqëruar me komente se kinse kreu i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi ka nxjerr prej zhirollogarisë së BFI-së një milion euro,…
Lexo më shumë...

Fitër Bajrami 2020

Fitër Bajrami 2020 Sot, 24 maj 2020, Myftinia e Shkupit organizoi programin e Faljes së Namazit të Bajramit në xhaminë Mustafa Pashë, në Çarshi të Vjetër, xhaminë më të njohur dhe njëherit ndër më të vjetrat në qytetin e Shkupit. Që…
Lexo më shumë...