Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

INFORMIM

I N F O R M I M Bazuar në Njoftimin nr. 10-1871/1 dat. 23.07.2020 dërguar nga Agjencia e ushqimit dhe veterinarisë së RMV, Bashkësia Fetare Islame informon besimtarët se në vendin tonë është konstatuar ekzistimi i sëmurjës të quajtur …
Lexo më shumë...

Q.I.Sh. El-Furkan përgëzon Reisin e ri

Q.I.Sh. El-Furkan përgëzon Reisin e ri Qendra Islame Shqiptare “El-Furkan” nga Minheni, nëpërmjet një letre urimi, përgëzon Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Feta për postin e ri, në krye të…
Lexo më shumë...

Reisi fali xhumanë në Xhaminë e Larme

Reisi fali xhumanë në Xhaminë e Larme “Do të jemi gjithmonë pranë dhe me besimtarët tanë” ishte një nga premtimet e para që i bëri H. Hfz. Shaqir ef. Fetai pas marrjes së postit u.d. Reisul Ulema - Kryetar i Bashkësisë Fetare Islame në…
Lexo më shumë...

Mirë menaxhimin e kemi obligim dhe amanet

Mirë menaxhimin e kemi obligim dhe amanet Në vazhdën e takimeve për urime dhe mbështetje, të enjten, me datë 18.06.2020, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai në selinë e Rijasetit të BFI priti z,…
Lexo më shumë...

Profesorë të Universitetit Evropian vizituan Reisin

Професорите на Европскиот Универзитет и Интернационалниот универзитет Еуропа Прима Скопје ја посетиа Реисот Веста за новите измени во Исламската Верска Заедница е многу добро примена во академските кругови на универзитетите и…
Lexo më shumë...

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit Në vazhdën e mbështetjeve dhe përkrahjeve ndaj u.d. Reisul Ulemasë H. Hfz Shaqir ef. Fetai si dhe ndryshimeve të reja në Bashkësinë Fetare Islame vijnë edhe nga Myftinia e Shtipit. Të mëkurën, me datë…
Lexo më shumë...

Studentët në përkrahje të Reisit

Studentët në përkrahje të Reisit Ardhmëria e çdo vendi, varet nga rinia dhe përgatitja profesionale e kulturore e asaj rinie, shpeshherë të ndërthurur me parakushtet e krijuara nga gjeneratat e vjetra dhe rrugën e trasuar drejt dijes dhe…
Lexo më shumë...

Frymë e re në bashkëpunimin me Gazetarët

(Shq. Мкд) Frymë e re në bashkëpunimin me Gazetarët Të martën, më 16.06.2020 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, në frymën e ndryshimeve të reja në Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së…
Lexo më shumë...