Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut
Browsing Category

Lajme

NJ O F T I M

انا لله و انا اليه راجعون “Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi” Bashkësia Fetare Islame e RMV me…

Ambasadori Reka uroi Reisin

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të mërkurën më 1 Korrik, në një…