Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut
Browsing Category

Lajme

Kumtesë

Kumtesë ​“Thuaj: “Punoni, se Allahu, i Dërguari i Tij dhe besimtarët do të shohin punën tuaj. Së shpejti do…

Демант

Демант Во врска со банковниот извод бр.76. со датум 26.06.2019 год кој што се појави на некои електронски…

Demant

Demant Lidhur me ekstraktin e bankës nr. 76 të datës 26.06.2019, i cili qarkullon nëpër mediumet elektronike i…

Fitër Bajrami 2020

Fitër Bajrami 2020 Sot, 24 maj 2020, Myftinia e Shkupit organizoi programin e Faljes së Namazit të Bajramit në…

Deri te: Qeveria e RMV-ës

Është dërguar me datë 18 maj 2020 Deri te: Qeveria e RMV-ës -Shtabi Kryesor Kordinues i Krizave - Komisioni për…

BETEJA E BEDRIT

BETEJA E BEDRIT Kjo betejë llogaritet nga betejat më të dalluara në historinë e Islamit. Allahu xh.sh. e ka…