REISUL ULEMA VIZITOI AMBSADORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS Z. FLORIAN QEHAJA

REISUL ULEMA VIZITOI AMBSADORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS Z. FLORIAN QEHAJA
Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai i shoqëruar nga Dr. Abdulkerim ef. Iseini dhe Z. Agron Vojnika vizitoi Ambasadorin e Republikës së Kosovës Z. Florian Qehaja me bashkpuntorin e tij Z. Prindon Osmanin.
Reisul Ulema falënderoi ambasadorin për pritjen e ngrohtë dhe vëllazërore dhe vizitat që ia ka bë BFI në të kaluarën, njëherit u interesua pêr situatën në Kosovë duke mbështetur popullin e Kosovës për tejkalimin e situatës.
Ambasadori Z. Qehaja i shprehi mirëseardhje dhe falenderime Reisul Ulemasë për kujdesin ndaj Republikës së Kosovës dhe ndër tjera u bisedua edhe për shumë çështje me rëndësi të veçantë në sferën e bashkpunimit të përgjithshëm.
Reisul Ulema i ndau veprat e fundit të botuara nga Rijaseti i BFI e RMV në shenjë respekti dhe mirënjohje për kontributin e përgjithshëm.

Comments are closed.