REISUL ULEMA MORI PJESË NË SOLEMNITETIN E DITËS NACIONALE TË FRANCËS

REISUL ULEMA MORI PJESË NË SOLEMNITETIN E DITËS NACIONALE TË FRANCËS

Më 14.07.2023 Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai i shoqëruar nga Dr. Selver Xhemaili, Ageon Vojnika dhe Mr. Musanif Rufati mori pjesë në manifestimin e Ambasadës françeze me rastin e 14 Korrikut – Ditës nacionale të Francës ku u prit nga Ambsadori i Ambasadës së Francës në Shkup Z.Cyrille Baumgartner. Reisul Ulema i shprehi urime të përzemërta ambasadorit françes duke i uruar paqe dhe ardhmëri të ndritshme populllit françez dhe botës në përgjithësi.
Ai u mirëprit edhe nga bashkpuntorët e Ambasadorit, në veçanti kujdes të madh tregoi edhe Z. Ardian Ramadani
përkthyes në Ambasadën e Francës në Shkup dhe në Institutin Françez në Shkup si dhe përgjegjës i protokolit.
Reisul Ulema shprehu falenderimet për respektin dhe pritjen e ngrohtë miqësore.

Comments are closed.