REISUL ULEMA MORI PJESË NË SHËNIMIN E 4 KORRIKUT DITËN E PAVARËSISË SË SHBA

REISUL ULEMA MORI PJESË NË SHËNIMIN E 4 KORRIKUT DITËN E PAVARËSISË SË SHBA
Me datë 06.07.2023, me ftesë të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, gjegjësisht, ambasadores Angela Ageler, Reisul Ulema, H. Hfz. Shaqir Ef. Fetai i shoqëruar nga drejtori për diasporë, Dr. Selver Xhemaili dhe përgjegjësi për marrëdhënie me publikun, z. Agron Vojnika ishin pjesë e kremtimit të 247 vjetorit të pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Në këtë manifestim të ftuar ishin edhe kreu më i lartë të shtetit, presidenti z. Stevo Pendarovski, kryetari i Kuvendit të RMV-së z. Talat Xhaferi, anëtarë të Qeverisë, kori diplomatik në vend dhe shumë personalitete të jetës shoqërore.

Comments are closed.