REISUL UEMA MORI PJESË NË SHËNIMIN E DITËS NACIONALE TË ARABISË SAUDITE NË AMBASADËN E SAJ NË TIRANË

REISUL UEMA MORI PJESË NË SHËNIMIN E DITËS NACIONALE TË ARABISË SAUDITE NË AMBASADËN E SAJ NË TIRANË
Më 25.09. 2023 Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai i shoqëruar nga Dr. Qenan Ismaili, H. Sabahudin ef. Zendeli, Dr Islam Islami, H. Nasir Rexhepi dhe h. Ismet ef. Ademi morën pjesë në festën e Ambasadës së Mbretërisë së Arabisë saudite në Tiranë nēn patronazhin e ambasadorit Ekselenca e tij Fejsal bin Gazi Hifdhi, i cili falënderoi Reisul Ulemanë për prezencën dhe ju shprehu mirëseardhje. Reisul Ulema i uroi Ditën nacionale të Shtetit dhe i dëshiroi zhvillim dhe përparim në të gjitha sferat e jetës si dhe në rolin gjithë më të madh në marrëdhëniet ndërkombëtare në shërbim të paqes dhe mbarësisë së njerëzimit në botë.
Reisul Ulema në këtë solemnitet masovik u takua me shumë personalitet të sferave të ndryshme

Comments are closed.