Z.Nexhdet Mustafa vizitoi BFI dhe Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi

Z.Nexhdet Mustafa vizitoi BFI dhe Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi
Sotë më 18.08.2016 kreu i BFI së h. Sulejman ef. Rexhepi priti në një takim Ministrin pa Resorë në Qeverinë e Maqedonisë z. Nexhdet Mustafa i shoqëruar nga këshilltari i tij z. Ferki Demirovski.
Z.Nexhdet Mustafa e informoi Reisul Ulemanë rreth koncertit që do të mbahet me 03.09.2016 në Arenë Filipi i dytë në Shkup, ku do të interpretojë ilahisti i njohur Sami Yusuf. Gjithashtu z. Mustafa shprehi gatishmëri për bashkëpunim me BFI.
Reisul Ulema i BFI së h. Sulejman ef. Rexhepi falenderoj Ministrin për informimin rreth koncertit dhe shprehi gatishmëri për bashkëpunim të mëtutjeshëm.
minister

Comments are closed.