VIZITË NGUSHLLIMI TE FAMILJA SADIKU NË STUDENUÇAN

Më 08.07.2022, Kryetari i BFI Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, bashkê me Muftiun e Shkupit Dr Qenan ef Iamailin vizituam familjen Sadiku me qëllim ngushllimi dhe përkrahjeje në këto momente të rënda me rastin e ndrimit jetë të birit të vetën të Z. Azem Sadikut, Kryetarit të Studeniçanit. Pas një bisede ngushlluese, kryesia e BFI i dëshiruan që Allahu Fuqiplitë t’i jep durim të paluhatshëm, ndërsa të ndjerin ta mëshirojë me mëshirēn e tij të pakufishme me xhennetin e amshueshëm.

Comments are closed.