Vizitë në Myftininë e Kumanovës

Njē ndejë në Muftininë e Kumanovës të Reisul Ulemasë H. Hfz. Shaqir ef. Fetait me bashkpuntorë, me të cilën uroj punësimin e Sekretarit të ri në Myftini Z.Umej Fejzulit me lutje të Madhit Zot t’i jep shëndet dhe suksese në punë.
Urime edhe Myftiut H. Abedin ef Imerit dhe bashkpuntorēve të tij.

Comments are closed.