Vendimi i Kuvendit të RMV-së – historik

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, ka vlerësuar lartë Vendimin e Kuvendit të RMV për vazhdimin e rrugës drejt BE. Në faqen e tij personale ne Facebook, ai e ka quajtur këtë vendim historik i cili ia hap dyert vendit tonë drejt Evropës.
“Urime të përzemërta.
Vendimi i Kuvendit të RMV-së vërtetoi rrugën drejt BE-së, si vullnet i shoqërisë sonë. Një vendim historik, që paraqet rrugën e zhvillimit, përparimit, paqës e tolerancës. Uroj vetëdije të lartë dhe angazhim të paluhatshëm në procesin e këtij rrugëtimi.
Na priftë e mbara” ka thënë Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai.

Comments are closed.