URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME
Shkup, 08.06.2020: Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Botërore Islame me seli në Mekke, Dr. MOHAMMAD ABDULKARIM ALISSA, i uron detyrën e U.D. Reisul Ulema i BFI-së, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, duke i dëshiruar suksese në punën e tij dhe duke treguar gatishmërinë e bashkëpunimit në mes Ligës Botërore Islame dhe Rijasetit të BFI-së, në interes të përbashkët për çështjet e muslimanëve në shtetet ballkanike.

Comments are closed.