Urime! Tebrikler! Честитки!

Urime për Natën e bekuar të Beratit!
Bashkësia Fetare Islame e RVM uron të gjithë besimtarët muslimanë me rastin e Natës së Beratit duke lutur All-llahun Fuqiplotë për falje, paqe, mirësi, shëndet dhe lumturi për të gjithë!

Berat Geceniz Mübarek Olsun!
KMC İslam Dini Birliği, Berat Gecesi münasebetiyle tüm Müslüman müminleri tebrik eder, Yüce Allah’tan herkes için mağfiret, barış, iyilik, sağlık ve mutluluk için dua ediyoruz!

Честит Лејлетул Берат!

Исламската Верска Заедница на РСМ им честита на сите муслимански верници по повод Лејлетул Берат, молејќи му се на Семоќниот Аллах за прошка, мир, добрина, здравје и среќа за сите!

 

Comments are closed.