URIME PËR FILLIMIN E MUAJIT REXHEB

Kam kënaqësinë dhe nderin të gjithë opinionit islam-besimtarëve në vend dhe më gjerë t’ju uroj natën e parë të muajit Rexheb, që është sonte, ku nesër më 02.02 2022- e Mërkurë, është dita e parë që shënon fillimin e tre muajve të shenjtë: Muaji Rexheb, Sha’ban dhe Ramadan.
Qofshin të bekuara netët dhe ditë e këtyre muajve dhe le të jenë një ngritje e lartë e besimtarëve drejt formimit të personalitetit të pastër dhe të shëndoshë për të qenë sa më afër kënaqësisë së Allahut Fuqiplotë, dhe më këtë në shërbim më të madh të paqes, mirëqenies, lutjeve, faljes dhe ngritjes shpirtërore. Paçim bekimin e Allahut Fuqiplotë.
Reisul Ulema i BFI në RMV
H. Hfz. Shaqir ef. Fetai

Comments are closed.