URIME 28 NENTORI – DITA E FLAMURIT

Me gëzimin më të madh përjetojmë 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit që shënon momentin më të rëndësishëm të kombit, shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë, ditë kjo që filloi një epokë të re të shqiptarëve drejt ngritjes së dinjitetit, zhvillimit, përparimit të kombit dhe vatanit.

Andaj, në emër të BFI e RMV dhe në emrin tim gjithë shqiptarëve ju shprehi urime të përzemërta dhe uroj ardhmëri tē ndritshme dhe të begatshme.

Qoft e bekuar kjo Ditë e madhe!

Reisul Ulema i BFI e RMV
H.Hfz. Shaqir ef. FETAI

Comments are closed.