Urime 28 Nëntori

Urime 28 Nëntori
28 Nëntori, Dita e Pavarësisë së Shtetit amë, na motivon që me afsh t’i përkujtojmë vlerat tona kombëtare që na bëjnë aq shumë krenar. Atdheu dhe Flamuri janë çerdhe e paprekshme e këtyre vlerave që e përbëjnë shtyllën e identitetit tonë kombëtar. Për jetë e motë kombi shqiptar e gëzoftë Ditën e Pavarësisë. Zoti e bekoftë këtë datë.
Reisul Ulema i BFI-së
H. Sulejman ef. Rexhepi
1

Comments are closed.