[:al]Urim[:]

[:al]

Për shumë mot gëzuar festën e 22 Nëntorit, Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, Ditë kjo që në ditët më të rënda për qenien tonë kombëtare, do ta unifikojë popullin tonë, do ta vulosë aspiratën shumëshekullore dhe, pak vite me vonë, me shkronjat e bekuara të këtij ALFABETI do te shkruhet Deklarata e Pavarësisë së Shtetit Shqiptar. Me kete Alfabet sot shkruhet një nga gjuhët më të vjetra në botë i popullit më të lashtë në rajon. Zoti e bekoftë alfabetin dhe gjuhën shqipe.

Reisul Ulema
H. Sulejman ef. Rexhepi[:]

Comments are closed.