Urim nga Reisul Ulema i BFI-së për ditën e Alfabetit Shqip

Njëqind e tetë vjet udhëtim i shkronjave shqipe! Po kaq vite udhëtim në kalitjen e identitetit kombëtar dhe kulturor mbi shtresat e një trashëgimie shpirtërore që flasin për autoktoninë tonë te lashtë. Zoti e bekoftë gjuhën shqipe!
Reisul Ulema i BFI së
H. Sulejman ef. Rexhepi
alfabeti

Comments are closed.