Urim: Dita e Evropës është ditë e orientimeve demokratike

Urim:

Dita e Evropës është ditë e orientimeve demokratike

Me rastin e 9 Majit,që është Dita e Evropës e që shënon kremtimin e orientimeve demokratike,të drejtave njerëzore dhe të drejtësisë për të gjithë,orientime dhe vlera këto që përbëjnë esencën e ekzistimit të Unionit Evropian,shpreh urimet e përzemërta personale, të BFI në RMV dhe të të gjithë pjestarëve të sajë.
Në këto kohë të vështira, edhe Evropa sikur edhe pjesa tjetër e botës është goditur nga pandemia Covid 19 e cila po rrezikon jetën e shumë njerëzve. Urojmë që solidariteti dhe bashkëpunimi i ndërsjellë i institucioneve dhe popujve nga familja e gjërë evropiane në mesin e të cilëve bëjnë pjesë edhe RMV dhe qytetarët e sajë, të ndikojë e të ndihmojë në tejkalimin e kësaj të keqe me të cilën po ballfaqohemi të gjithë.
S/R

Comments are closed.