Urim

Urime Kosovë, përjetofsh edhe shumë përvjetore të Pavarësisë

Në emrin tim personal dhe në emrin e Bashkësisë Fetare Islame të RMV, uroj nga zemra këtë dymbëdhjetvjetor të Pavarësisë të Republikës të Kosovës me dëshirë që në vitet që kemi përpara ajo të forcojë e të avancojë pozitën e vetë ndërkombëtare e të realizojë dëshirat dhe synimet e popullit të vetë të mrekullueshëm që sakrifikoi aq shumë për të pasur shtetin e vetë sovran.
Në këtë datë të veçantë për shqiptarët e të gjitha trojeve, kujtojmë me respekt të veçantë të gjithë ata që u flijuan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.
Zoti e ndihmoftë dhe qoftë përherë me Kosovën dhe me popullin e sajë.

Reisul Ulema i BFI së
H. Sulejman ef. Rexhepi

Comments are closed.