[:al]Ujit SUNA i tërhiqet logoja Hallall[:]

[:al]Agjencia për Hallall Certifikatë njofton opinionin se i tërheq të drejtën e përdorimit të logos Hallall kompanisë Bazar DOO nga Manastiri, për shkak të skadimit të kontratës së përbashkët mes kësaj kompanie dhe Agjencisë për Hallall Certifikatë pranë BFI.

Përndryshe kjo kompani është prodhuese e ujit SUNA pas skadimit të kontratës  më 02.05.2017 e humb të drejtën për përdorimin e logos Hallall, në cilën do formë dhe mënyrë të përdorimit.

[:]

Comments are closed.