U promovua vepra “Islami në Ballkan”

U promovua vepra “Islami në Ballkan”
Nën patronazhin e Organizatës Qeveritare TIKA më 23 qershor 2016 u bë promovimi i librit “Islami në Ballkan” prej pesë vellimeve. Pjesëmarës në këtë promovim është edhe delegacioni i BFI së i kryesuar nga Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi. Vlenë të theksohet se në një nga vëllimet është i përfshirë edhe Reisul Ulema, efendi Rexhepi, me një kumtesë autoriale ku flet për historikun, pozitën dhe perspektivat e islamit në Ballkan, me theks të veçante në Maqedoni.
tika

tika1

tika2

tika3

tika4

Comments are closed.