U përurua restaurimi i Teqes Halveti Hajati në Kërçovë

1

Në këtë përurim mori pjesë Sekretari i Përgjithshëm i BFI-së, h. Afrim ef. Tahiri, myftiu i Myftinisë së Kërçovës, Murat ef. Huseini, kryetari i Komunës së Kërçovës, Kryetari i TIKA, Serdar Çam, koordinatori i TIKA për Maqedoni, Mahmut Çevik, profesorë të shquar nga Turqia, atesheu për çështje fetare pranë ambasadës Turke në Shkup, Sejfetin Ersoy, imamë dhe xhematë nga Kërçova. Fjalë përshëndetëse kishte myftiu i Myftinisë së Kërçovës, Murat ef. Huseini, Kryetari i TIKA, Serdar Çam, ndërsa fjalë rasti kishte Sekretari i Përgjithshëm i BFI-së, h. Afrim ef. Tahiri.

Comments are closed.