[:al]U përcoll gjenerata e X e Medreses ”Isa Beu” – Paralelja e vajzave në Tetovë[:]

[:al]

Sot me datë 03.05.2017 në prezencë të Reisul Ulemasë h. Sulejman ef. Rexhepi të drejtorit të Medeeses Isa Beu, dekanit të FSHI, Muftive të vendit, profesorve dhe familjarve të shumtë u përcoll gjenerata e X e Medreses Isa Beu Paralelja e vajzave Tetovë. Në fjalën e tij të rastit Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi përshëndeti të pranishmit dhe uroj dyzet maturantet për suksesin e tyre. ” të nderuara maturant ju jeni edukatorët e gjeneratave të ardhshme do të jeni edukatore shumë të mirëfillta në edukimin e brezave të ardhshëm” theksoi ef. Rexhepi. Ai gjithashtu folu edhe për rolin që ka luajtur medreseja Isa Beu dhe se breng e BFI së nuk është vetëm edukimi i gjinis mashkullore por edhe i gjinis femrore, ju lutem të keni kujdesë mos të endeni nëpër botë për fakultet por keni fakultetin e shkencave islame në Shkup që plotëson të gjitha standardet dhe mendoj se do jeni shumë të sukseshme. Fjalë përshëndetëse kishte koordinatori i Medreses Tetovë mr. Beqir ef. Memeti, drejtori gjeneral i Medeeses prof. Ibrahim ef. Idrizi dhe Muftiu i Tetovës prof. Dr. Qani ef.Nesimi. Në fund Reosul Ulema h ndau marurantece nga nje mirënjohke dhe trëndafil.

[:]

Comments are closed.