[:al]U mbajt mbledhja e rregullt e Kuvendit të BFI-së[:]

[:al]Sot, në ambientet e Medresesë “Isa Beu”, Kuvendi i BFI në RM, mbajti mbledhjen e vet të rregullt, në të cilën prezantuan të gjithë anëtarët e Kuvendit.

Të pranishmit, në një atmosferë të bukur pune, zhvilluan një debat shumë konstruktiv duke i konsumuar të gjitha pikët e rendit të ditës. Debati më gjithpërfshirës ishte sidomos rreth diskutimit dhe miratimit të të gjitha raporteve vjetore të organeve të BFI në RM, me ç’rast kontributi i kuvendarëve në këtë rend dite ishte shumë i frytshëm dhe si në asnjë mbledhje më parë.

[:]

Comments are closed.