Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

[:al]U mbajt mbledhja e Këshillit Evroaziatik për Fetva[:]

[:al]Dekani i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, prof. dr. Shaban Sulejmani mori pjesë në mbledhjen e tretë të Këshillit Euroaziatik për Fetva, të mbajtur në Stamboll më 21-22 dhjetor. Këshilli në fjalë synon të përafrojë qëndrimet fetare mes shteteve myslimane evropiane dhe atyre aziatike. Dekani është anëtar i këtij këshilli i propozuar nga Reisul Ulema i BFI h. Sulejman ef. Rexhepi. Ai, po ashtu, udhëhoqi njërën nga seancat e punës së këtij Këshilli duke dhënë kështu kontributin e tij të paepur në fushën e të drejtës islame.

[maxgallery id=”10873″][:]

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni