U mbajt Këshilli Islamik (Shura) i EuroAzisë

Nën organizimin e Dijanetit të Turqisë, Kstamb1

stamb2

stambpo i zhvillon takimet në Stamboll. Pjesmarrës në këtë organizim është edhe kreu i BFI së Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi i shoqëruar nga Muftiu i Tetovës dr. Qani ef. Nesimj.
Kreu i BFI-së h. Sulejman ef. Rexhepi pati dy paraqitje në këtë takim.
Me datë 11.10 me temë: “Ardhmërija e Islamit në EuroAzi dhe lëvizjet që e keqëpërdorin fenë”
Me datë 13.10. me temë: Mënyra se si të parandalohet keqëpërdorimi i fesë si dhe propozime për zgjidhjen e tyre”.
ndërsa Muftiu i Tetovës dr. Qani Nesimi u paraqit me temë: ” Institucionet që zhvillojnë mësim-besim fetar në EuroAzi”

Comments are closed.