Browsing

Gallery

Aksioni i mëshirës dhe solidaritetit në Tetovë

Aksioni i mëshirës dhe solidaritetit në Tetovë Në kuadër të aksionit Mëshira dhe Solidariteti i Ramazanit, në ditën e tretë të muajit të bekuar të Ramazanit, pra, të Mërkurën më 08 Maj 2019, Organizata Humanitare Hilal e cila…