Tribuna me temë: “Solidariteti”

E Hënë (11.04.2022) Sh.M.I Medreseja Isa Beu paralelja e vajzave- Tetovë në bashkëpunim me Myftininë e Tetovës organizoi një tribunë për gjininë femërore në sallën për shërbime fetare dhe sociale. Tribuna me temë: “Solidariteti” u shtjellua në prizmin fetarë nga Prof. Barije Shabani dhe në prizmin shkencor nga Prof. Ulifete Mediu.
Tema ishte mjaftë e dobishme ku solidariteti qoftë në aspektin material apo në atë moral luan një rol të rrëndësishëm në të gjitha shoqëritë pa dallim feje. Lus Allahun xh.sh. që të jemi më solidarë me njëri tjetrin në këtë muaj të Bekuat të Ramazanit në këtë kohë të krizës ekonomike dhe krizës sociale ku njerëzit kanë nevojë më shumë se kurrë.

Comments are closed.