Tre personalitete të shquara vizitojnë Reisul Ulemanë

Një vizitë e këndshme nga tre personalitete të shquara të UT si Prof Dr. Naser Ademi, Prof Dr. Ferat Polisi dhe Sekretari Ali Sadiku e nderuan shumë Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulemanë H. Hfz. Shaqir ef. Fetai.
Në këtë takim Kreu i BFI u dëshiroi mirëseardhje dhe me ta zhvilluam një bisedë konstruktive duke ndërruar mendime rreth shumë çështjeve që kanë të bëjnë me BFI, në veçanti rezultatet e arritura gjatë kësaj periudhe. Njiherit u bisedua edhe për rëndësinë e madhe të Universitetit të Tetovës dhe Universiteteve tjera në vend në shkollimin dhe profesionalizimin e gjeneratave të reja. Ishte kënaqësi që të këmbehen mendime dhe eksperienca me personalitete të tillë që gëzojnë respekt në shoqëri për punën dhe angazhimin e tyre.

Comments are closed.