[:al] Trajnim për Imamët dhe Hatibët[:]

[:al]Përfundoi me sukses trajnimi me Imamët dhe Hatibët organizuar nga Bashkesia Fetare Islame e Maqedonisë dhe Ministria për Çështje Fetare pranë Arabisë Saudite.

[maxgallery id=”10187″]

 [:]

Comments are closed.