TRAGJEDIA NË BULLGARI: BFI-ja BARTË CEREMONITË FETARE

Të premten më 26.11.2021, në Tv Klan Dr. Selver Xhemaili- Drejtor i sektorit për diasporë pranë BFI i ftuar në emisionin e mëngjesit për të diskutuar mbi tragjedinë që ndodhi në Bullgari dhe disa këshilla mbi durimin.

Comments are closed.